İsminiz Key Ödemelerinde VAR MI ? Bakınız

Evet Adınızın Key ödemelerinde olup olmadığını aşağıdaki link’e tıklayarak bakabilirsiniz

Key ödemelerinde isminizin olup olmadığını öğrenmek için buraya tıklayın

Biliyorsunuz aşırı yoğunluk olduğu için, binlerce kişi aynı anda akın ettiği için sistemler kitleniyor… Biz de resmi site kitlendiği için alternatif bir site araştırdık ve bulduk.

KEY ÖDEMELERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Key Ödemelerinde Son durum

” dedi. Tasfiye halindeki Emlak Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, “Emlak Konuta gönderilen listeler Resmi Gazete’de yayımlandıktan sonra, bu kişiler KEY paralarını alabilecek.C Kimlik Numarası bulunmaya veya kurum hatası nedeniyle ilk key ödemesi listesinde bulunmayan ve key ödemeleri almayan 189 bin kişiye ilişkin KEY listesi tamamlandı.

KEY ödemeleri Yeni Liste Yayınlandı

Yetgin, bu durumdaki kişilere toplam 146 milyon YTL ödeme yapılacağı kaydetti. keyodemeleri. KEY listelerine itirazı olan vatandaşların ise 27 Ekim’e kadar itiraz başvurularını yapmaları gerekiyor. Eğer hala vatandaşlık numaraları görünmüyorsa, KEY parası ödenemez. KEY kapsamında hak sahibi 8,5 milyon kişiye toplam 2,8 milyar YTL ödenecek. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, listelerde sadece Emekli Sandığı sicil numarası ile ilan edilen, TC vatandaşlık numarası listede bulunmayan 332 bin 63 hak sahibinin, bugünden itibaren doğrudan Ziraat Bankası’na başvurarak, KEY paralarını alabileceğini bildirdi. Vatandaşlık numarası sorunu çözülen Emekli Sandığı’na tabi 332 bin kişi ise doğrudan Ziraat Bankası’na başvuracak. Listelerde sadece Emekli Sandığı sicil numarası ile ilan edilenlere ilişkin TC vatandaşlık numaralarını belirlemek üzere yapılan çalışmanın tamamlandığını ve bu kişilerin tekrar "www.onut Edindirme Yardımı (KEY) hesaplarının tasfiyesi kapsamında ilan edilen listelerde, sadece Emekli Sandığı sicil numarası ile ilan edilen, listelerde TC vatandaşlık numarası bulunmayan 332 bin kişinin daha sorunu çözülüyor. Bunların büyük bölümünün bankaların veya bazı kuruluşların sosyal güvenlik sandıklarına tabi vatandaşlar olduğu belirtiliyor.

com" adresli internet sitesinde ilan edildiğini açıklayan Yetgin: "Bu durumdaki kişiler, önce KEY ödemeleri listelerine internetten girip, vatandaşlık numaraları ile durumlarına baksınlar. KEY listelerinde sadece sosyal güvenlik numarası ile ilan edilen yaklaşık bir milyon kişinin sorununun ise çözülmesine çalışılıyor. Eğer vatandaşlık numaralarının karşısında bir ödeme görünüyorsa Ziraat Bankası’na gidip paralarını bugünden itibaren alabilirler. Bu kişiler, SSK il ve ilçe müdürlüklerinden verilen referans numarası ile Ziraat Bankası’ndan paralarını alabiliyor. KEY listelerinde yaklaşık iki milyon kişi, sadece sosyal güvenlik numaraları ile ilan edilmişti. " Yetgin, listelerde vatandaşlık numarası ile yer alıp da ödemelere itirazları olanların bu kapsamda olmadığını, bu kişilerin normal itiraz süreçlerini sürdürmeleri gerektiğini vurguladı. Listelerde sadece Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) sicil numarası ile ilan edilen 710 bin 289 SSK’lının sorunu geçen hafta "referans numarası" uygulaması ile çözülmüştü. KEY paraları beş yıl süreyle ödenebilecek. Bu sürede alınmayan paralar için faiz uygulanmıyor.

Yetgin’in verdiği bilgiye göre, Ziraat Bankası tarafından bugüne kadar, 4 milyon 521 bin 405 kişiye, iki milyar 176 milyon 369 bin 733 YTL KEY ödemesi yapıldı.

KEY ödemesini alamayanlara müjdeli haber

" Yetgin, listelerde vatandaşlık numarası ile yer alıp da ödemelere itirazları olanların bu kapsamda olmadığını, bu kişilerin normal itiraz süreçlerini sürdürmeleri gerektiğini vurguladı.Konut Edindirme Yardımı (KEY) hesaplarının tasfiyesi kapsamında ilan edilen listelerde, sadece Emekli Sandığı sicil numarası ile ilan edilen, listelerde TC vatandaşlık numarası bulunmayan 332 bin kişinin daha sorunu çözülüyor.

com" adresli internet sitesinde ilan edildiğini açıklayan Yetgin: "Bu durumdaki kişiler, önce KEY ödemeleri listelerine internetten girip, vatandaşlık numaraları ile durumlarına baksınlar. keyodemeleri. Listelerde sadece Emekli Sandığı sicil numarası ile ilan edilenlere ilişkin TC vatandaşlık numaralarını belirlemek üzere yapılan çalışmanın tamamlandığını ve bu kişilerin tekrar "www. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, listelerde sadece Emekli Sandığı sicil numarası ile ilan edilen, TC vatandaşlık numarası listede bulunmayan 332 bin 63 hak sahibinin, bugünden itibaren doğrudan Ziraat Bankası�na başvurarak, KEY paralarını alabileceğini bildirdi. Eğer hala vatandaşlık numaraları görünmüyorsa, KEY parası ödenemez. Eğer vatandaşlık numaralarının karşısında bir ödeme görünüyorsa Ziraat Bankası�na gidip paralarını bugünden itibaren alabilirler. Yetgin, bu durumdaki kişilere toplam 146 milyon YTL ödeme yapılacağı kaydetti.

Key Ödemeleri İçin İtiraz Dilekçesi

İşte KEY’e itirazın yolu

KEY ödemelerinde bazı hak sahipleri umduğunu bulamadı. İsmi olmayan ve beklediğinden az alanlar için son itiraz tarihi 27 Ekim. Sosyal güvenlik uzmanı için itiraz dilekçesi hazırladı. İşte itiraz için yapılması gerekenler...

Konut Edindirme Yardımı ödemeleri nihayet başladı ancak alınan tutarlar birçok hak sahibini hayal kırıklığına uğrattı. Adına 7 ay KEY ödentisi yatan bir çalışan 680 YTL alırken, 1987-1995 yılları arasında çalışanın aldığı KEY tutarı ise 28 YTL’de kaldı. NTVMSNBC de dün benzer bir olaya tanık olmuş; 21 YTL alan işçi emeklisinin asıl alacağının 1.277 YTL olduğu ortaya çıkmıştı.

Ödemeler 8 Ağustos’ta son bulacak. Ancak aldığı KEY tutarını yetersiz bulanlar ne zamana kadar itiraz edecek? Hak sahiplerinin itiraz için ne yapması gerekecek?

İTİRAZ SÜRESİ NE ZAMAN DOLUYOR?
Sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel, 5664 sayılı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahiplerine Ödeme Yapılmasına Dair Kanun gereğince, listelerde isimleri olmayan veya ismi olduğu halde rakamı az çıkan hak sahipleri ile bunların mirasçılarının, 27 Temmuz 2008 ile 27 Ekim 2008 tarihleri arasında itiraz edeceklerini söyledi. Bu tarihten sonraki itirazlar geçersiz olacak.



ÖRNEK İTİRAZ DİLEKÇELERİ


Kamu görevlileri için itiraz dilekçesi

Özel sektör çalışanları için itiraz dilekçesi

KEY'e itiraz için örnek dilekçe

400 yerine 56 TL ödeme yapılan Tezel, itirazına da olumlu yanıt alamayınca yargı yoluna gidiyor. beş milyon kişinin dava etmesi halinde kurum beş milyon davayla karşı karşıya kalacak” dedi. NTVMSNBC'ye açıklamalarda bulunan Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel, itiraz edecekler için örnek dilekçe hazırladı. Sosyal Güvenlik Müşavirleri Derneği Başkanı Ali Tezel, Konut Edindirme Yardımı konusunda kamuoyunu bilgilendirmeyi sürdürüyor. Tezel, “Toplam dokuz buçuk milyon KEY hak sahibinden 5. Kendisine 1. 8 milyon kişi itiraz etti. Tezel, memurlar dışında kalan hak sahipleri için önemli uyarılarda bulundu. 5 milyon memurun tebliğ tarihinden itibaren 60 gün içinde idari yargıda dava açmaları gerekiyor.Konut Edindirme Yardımı’na itiraz eden ve olumsuz yanıt alan 1. İtiraz edenlerden olumlu cevap alanına rastlamadım. İtiraz edecekler için örnek dilekçe SGK kendi çalışanı Ali Tezel’e de eksik KEY ödedi.

KEY'de 2. liste tarihi belli oldu

Konut Edindirme Yardımı (KEY) hesaplarının ödenmesinde, itirazlara ilişkin değerlendirmeler sonucunda hazırlanan yeni listelerin, 28 Haziran'a kadar Tasfiye Halindeki Emlak Bankası'nın KEY Birimi'ne iletilmesi gerekiyor. Zaten potata üç milyon hatalı işlem bulunuyordu. Bu sorunun artık bitmesi lazım. Kurumlar yeni listelerini KEY Birimi'ne bildirmeye devam ederken, SGK Sosyal Sigortalar Kurumu Genel Müdürlüğü de 1,2 milyon civarındaki hak sahibinin itirazlarına ilişkin değerlendirmeleri sonuçlandırmaya çalışıyor.

Tasfiye Halindeki Emlak Bankası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, bu kurumların gönderdiği bilgilerin giriş işleminin sürdüğünü belirtirken, şu bilgileri verdi: “Gönderilen listeler arasında, daha önce ödeme yapılan rakamlarda bile düzeltme yapılanlar, ödeme yapılanların da dahil olduğu listeleri gönderenler de var. Edinilen bilgiye göre, çalışanlarına ilişkin KEY tahakkuk belgelerini göndermesi gereken altı bin civarındaki kurum ve kuruluştan, şimdiye kadar dört bine yakını KEY Birimi'ne evraklarını gönderdi. Şimdi tüm bu listeler gelecek. Biz ayıklama ve birleştirme yapacağız, ancak o zaman kaç hak sahibi olacağı belli olur. Bizim işimizin ne kadar süreceği belli olmaz. Yetkililer, şu anda listeleri 28 Haziran'a kadar sonuçlandırmayı planladıklarını ve herhangi bir gecikme öngörmediklerini söyledi. Yetkililer, ödemelerle ilgili dava açanlara ilişkin işlemlerin ise dava sonuçlarına göre yapılacağını kaydetti. Amacımız bu işi bitirmek, bütün kurumlarla işbirliği yapıyoruz. Ayrıca SSK'ya 1,2 milyon civarında itiraz dilekçesi geldi. Ama en kısa sürede bunu tamamlamak istiyoruz. Biz listeler bize ulaşınca en kısa sürede bu işlemleri tamamlamaya çalışacağız.

KEY’de uyanıklar türedi 2’nci erteleme göründü

İkinci ödemeden yararlanacak olan hak sahipleri ile ilgili listenin hazırlanması için tanınan sürenin dolmasına 1.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), aralık ayı sonuna kadar ikinci ödemeden yararlanacak olan hak sahipleri ile ilgili çalışmasını tamamlayamadı. 5 ay kalmasına rağmen, hak sahipleri ile ilgili listelerde önemli bir ilerleme sağlanamadı. Bunun üzerine 2009 yılı bütçe kanununa eklenen bir madde ile ikinci ödemeden yararlanacak kişilerin belirlenmesi için tanınan süre altı ay uzatıldı. DAHA ÖNCE altı AY UZATILMIŞTI KEY ödemelerine ilişkin yasaya göre, birinci ödemeden yararlanamayan kişilerin itirazlarının aralık ayı sonuna kadar sonuçlandırılması gerekiyordu. Bu sürenin dolmasına 1. Ayrıca ilk ödemeden yararlananların ikinci ödemeden de yararlanmak için başvuruda bulunması liste hazırlıklarını geciktiren bir diğer neden olarak ortaya çıktı.KAMUOYUNDA KEY olarak bilinen Konut Edindirme Yardımı’nın (KEY) ikinci ödemesi, ‘KEY yüzsüzleri’ ve ‘kurumların eksik beyanları’ nedeniyle riske girdi. altı aylık ek süre haziran ayı sonunda tamamlanıyor. 5 aylık süre kalmasına rağmen, altı bin kurum ve kuruluştan sadece üç bini listesini gönderdi.

1.3 milyon kayıp KEY bulundu!

Vatandaşlık numarası bulunamadığı için KEY ödemesi alamayan 1. 8 milyon vatandaşı ilgilendiren ikinci KEY ödemelerinde iki sürpriz gelişme yaşandı. 3 milyon hak sahibine de bu dönemde ödeme yapılacak.SK’nın zamanında listeyi teslim edemediği 1.

Hükümetin, ikinci KEY ödemelerine ilişkin çalışmaları son aşamaya gelirken, milyonlarca hak sahibinin KEY ödemelerinden yararlanmasını sağlayacak olan iki önemli sorun çözüldü. İkinci olarak da, SSK’nın listeleri süresi içinde listeleri teslim etmemesi nedeniyle ‘riske giren’ 1. 5 milyon hak sahibinin KEY alacağı ile ilgili olarak da yeniden çalışma başlatıldı. 3 milyon kişinin vatandaşlık numarası bulundu HÜSEYİN ÖZAY ANKARA Yaklaşık 5. 5 milyon hak sahibi ile ilgili çalışma yapılması kararlaştırıldı. Çözüme kavuşturulan sorunlarla birlikte, birinci KEY ödemesi sırasında vatandaşlık numarası tespit edilemediği için KEY tutarlarını bankadan alamayan 1.

Evsiz emekliye KEY müjdesi

KEY ödemesinden yararlanacak emeklilerin, kesintilerin yapıldığı dönemde evi olmamış olması ve bu dönemde durumlarını kamu kurumlarını bildirmiş olması gerekiyor. KEY tutarlarının hesaplanmasını gerçekleştiren Tasfiye Halindeki Emlak Bankası yetkilileri KEY ödemesinden yararlanacak olan emeklilerin isimlerinin, yine internet sitesinde yayınlanacağını ifade ederek, emeklilerin listeleri takip etmesi gerektiğini kaydettiler. Emekli Sandığı ve SSK’nın arşivlerinde yapılan ikinci ödeme için yapılan çalışmalar sırasında, KEY kesintilerinin olduğu dönemde emekli olan, ancak evi olmayan kişiler adına da KEY payının ödendiği belirlendi.

İNTERNETTEN TAKİP YENİ ödemede bu kişilerin isimleri de hazırlanan listede yer alacak. Yetkililer, hayatını kaybeden emeklilerin KEY tutarlarının ise, mirasçılarına yapılacağını vurguladılar. Buna göre, KEY ödemelerinden, o dönem evi olmayan emekliler de yararlanacak.KEY’in kapsamı genişledi. KAMUOYUNDA KEY olarak bilinen Konut Edindirme Yardımı hesaplarının ödenmesinin kapsamı genişledi. Söz konusu ödeme, tüm emeklileri kapsamıyor. Kesintilerin yapıldığı dönemde emekli olan ancak evi olmayan emekliler de yararlanacak.

Key Ödemeleri

3320 sayılı yasa
4857 sayılı iş kanunu
657 sayılı
adesso key
alfa yayınevi
ankara özel yurt
ankara özel yurtlar
ankara özel öğrenci yurdu
anlamlı sözler
arama motorlarına kayıt
arama motoruna kayıt
arkadaş
arkadaş arama
arkadaş arıyorum
arkadaş bulma
arıkan yayınevi
auto gas lpg
aşk acısı
aşk hikayeleri
aşk mesajları
aşk sms
aşk sözleri
aşk testi
aşk yazıları
aşk şiirleri
başbakanlık toplu konut
belediye
belirli süreli iş sözleşmesi
beta yayınevi
ceza usul hukuku
cs 1.5 cd key
danışmanlık
deniz iş kanunu
der kitabevi
der kitapevi
der yayınları
doküman yönetimi
düzce milli eğitim
ek iş
ekonomi
eleman arama
emlak bankası
emlak vergisi
erkek arkadaş
etkileyici sözler
evde çalışma
eğitim araçları
eğlence
fatura ödeme
fazla çalışma ücreti
forum
gayrimenkul hukuku
gaz analiz
gaz valfi
gaz valfı
guzel sözler
güvenlik elbiseleri
güvenlik firmaları
güvenlik kamera
güvenlik şirketleri
güzel aşk sözleri
güzel sözler
haber
haberler
hukuk dergileri
hukuk ders kitapları
hukuk kitabevi
hukuk kitapevi
hukuk kitapları
hukuk kitapçısı
hukuk sitesi
hukuk usulü
ihbar süresi
ihbar tazminatı
insan kaynakları
insan kaynakları eğitimi
insan kaynakları yönetimi
internetten para
inşaat makinaları
inşaat maliyet
inşaat çadırları
is arama
iş arama
iş arayan
iş arıyorum
iş bankası
iş başvurusu
iş dünyası
iş elbiseleri
iş elbisesi
iş fırsatları
iş fırsatı
iş güvenliği
iş güvenliği eğitimi
iş güvenliği uzmanlığı
iş güvenliği uzmanı
iş hukuku
iş ilanları
iş imkanı
iş kanunu
iş kazası
iş kurma
iş kıyafeti
iş kıyafetleri
iş olanakları
iş tulumu
iş veren
işe iade davası
işletme
işçi sağlığı iş güvenliği
kanun kitapları
kanunlar
kariyer
kartal yayınevi
key fob
key hesap
key hesaplama
key hesaplaması
key hesapları
key listeleri
key nasıl hesaplanır
key odemeleri
key odemelerı
key ödeme
key ödeme listeleri
key ödeme listesi
key ödemeleri
key ödemeleri hakkında
key ödemeleri listesi
key ödemeleri zaman
key ödemesi
kidem tazminati
kiralık araç
kiralık emlak
kiralık oto
knight online
konut
konut edindirme
konut edindirme fonu
konut edindirme yardımı
konut edindirme yardımı sorgulama
konut edinme fonu
konut edinme yardimi
konut edinme yardımı
konut edındırme fonu
konut fonlari
konut fonu ödemeleri
konut fonu ödemesi
konut kredi
konut kredisi
konut paralari
konut paraları
konut yardım fonu
kredi
kurumsal eğitim
kutuphane biz
kutuphane net
kırık kanatlar
kısmi süreli çalışma
legal hukuk
legal hukuk dergileri
legal kitabevi
legal kitap
legal yayınevi
lpg gas
marka patent
marka tescil
marka tescili
medeni usul hukuku
milli kutuphane
miras avukat
miras hukuku
muhasebe
online alışveriş
online fatura
online reklam
oto gaz
oto gaz tankı
para piyasası
pazarlama
performans yönetimi
personel danışmanlığı
personel devam
personel kıyafeti
personel kıyafetleri
risk yönetimi
sanal kutuphane
satellite key
satınalma yönetimi
sevgi aşk
seçkin yayınevi
sosyal güvenlik yasası
ssk key
swat 4 cd key
sözler
sıralı gaz
sıralı gaz sistemleri
ticaret
ticaret kanunu tasarısı
toplam kalite yönetimi
toplu iş
toplu konut
toplu konut kesintileri
toplu konut ödemeleri
turhan kitabevi
türkiye
uzaktan eğitim
vedat kitabevi
villa proje
web filtreleme
web sitesi
yabancılara çalışma izni
yargıtay kararları
yeni iş
yeni iş arama izni
yetkin kitabevi
yetkin yayınevi
yönetmelikler
zaman yönetimi
ziraat bankası key
ziraat bankası key ödemeleri
çalışma belgesi
çalışma izni
çağrı üzerine çalışma
ödeme
ödeme aczi
ödeme merkezi
özel güvenlik
özel güvenlik kursları
özel mobilya
özel okullar
özel yetenek sınavı
özel yurt
özgür kitabevi
üniversite
üst arama dedektörü
şiir

2009 - 2010 Key Ödemeleri Sorgulama Öğrenme Sayfası

2009 - 2010 Key Ödemeleri Sorgulama Öğrenme Sayfası

2009 Key Ödemeleri İçin Tıklayınız

2009 Key Ödemeleri İçin Tıklayınız

Key Ödemeleri key ödemeleri keyödemesi key ödemeleri key ödemeleri key ödemeleri key sorgulama key ödeme key ödemeleri key ödemesi keyödemeleri

Ancak bu listelerin ne zaman yayımlanacağı henüz açıklanmamıştır. 5 Trilyon TL ödeme yapılmıştır. 28 Temmuz 2009 tarihinden bugüne kadar yayımlanan listede yer alan 8.

İlk listede yer almasına rağmen parasını almayan 3. Mevcut Yasa’ya göre itirazların adlarına daha önce konut edindirme yardımı yapıldığı hususunun her zaman düzenlenmesi mümkün olmayan nitelikteki belgelerle kanıtlanması veya bu durumun ilgili kurumların kayıtları ile anlaşılması kaydıyla kabul edileceğinin altını çizen Çivi, ilk kesintinin yapılmasını üzerinden 22 yıl geçmiştir.Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu (HAKSEN) Genel Başkanı Ayhan Çivi, KEY Hesaplarına ilişkin itirazların sonuçlanmasının bugünkü yasal düzenlemeye göre mümkün olmadığını belirtti. 5 milyon hak sahibinden beş milyon civarındaki hak sahibine bugüne kadar yaklaşık 2. Bu konuda herhangi bir yasal süre bulunmamaktadır, dedi. Yasa’ya göre hak sahiplerinin bunu kanıtlaması hukuken mümkün değildir, Yasanın ilgili maddesinin derhal değiştirilerek, çalıştığı dönemde Yasa kapsamında olduğunu belgeleyen tüm hak sahiplerine Ramazan Bayramından önce ödeme yapılmalıdır, dedi. Çivi yazılı açıklamasında , KEY hesaplarına ilişkin hak sahiplerinin yer aldığı listelerin Resmi Gazetede yayımlanmasının üzerinden bir yıldan fazla bir süre geçmiş olmasına rağmen ikinci listeler hala yayımlanamamıştır. 5 Milyon hak sahibi ikinci listenin yayımlanmasını beklemektedir.

Key Ödemeleri İle İlgili Yeni Bir Çalışma Başlatıldı

Formülün bulunmasının ardından, listeler teslim edilerek KEY ödemesinden faydalanması sağlanacak. KEY ödemelerine ilişkin yasaya göre, listelerin teslim edilme süresi 28 Temmuz'da dolmuştu.

5 milyon hak sahibinin, KEY alacaklarının riske girmesine neden oldu.İkinci KEY ödemelerine ilişkin çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bu durum yaklaşık 1. Ancak, 28 Temmuz tarihi itibariyle başta SSK olmak üzere, bazı kamu kurumları ikinci KEY ödemelerinden yararlanacak kişilerin listelerini Tasfiye Halindeki Emlak Bankası'na teslim etmedi. Sürenin dolmasının ardından, Tasfiye Halindeki Emlak Bankası, teslim edilen listeler üzerinden KEY tutarlarını hesaplama işlemine başladı. Görüşmelerde, listeleri teslim etmekte geç kalan kamu kurumları için formül aranıyor. Halen Hazine, SSK ve Tasfiye Halindeki Emlak Bankası yetkilileri, listeleri zamanında yetiştirmeyen kurumların listelerini biran önce tamamlayarak kuruma göndermeleri konusunda görüşmelerde bulunuyor. Ekonomi yönetimi, 1. 5 milyon hak sahibine de ödeme yapılması için, bu kurumlarla görüşerek yeniden çalışma yapılması talimatını verdi.

Key Ödemeleri Başlıyor

8 milyon vatandaşı ilgilendiren ikinci KEY ödemelerinde iki sürpriz gelişme yaşandı.Vatandaşlık numarası bulunamadığı için KEY ödemeleri alamayan 1. Yaklaşık 5. Hükümetin, ikinci KEY ödemelerine ilişkin çalışmaları son aşamaya gelirken, milyonlarca hak sahibinin KEY ödemelerinden yararlanmasını sağlayacak olan iki önemli sorun çözüldü. 3 milyon hak sahibine de bu dönemde ödeme yapılacak. İkinci olarak da, SSK'nın listeleri süresi içinde listeleri teslim etmemesi nedeniyle 'riske giren' 1. 3 milyon kişinin vatandaşlık numarası bulundu.

Çözüme kavuşturulan sorunlarla birlikte, birinci KEY ödemeleri sırasında vatandaşlık numarası tespit edilemediği için KEY ödemeleri tutarlarını bankadan alamayan 1. 5 milyon hak sahibinin KEY alacağı ile ilgili olarak da yeniden çalışma başlatıldı.

Key Ödemeleri Duyuru

KEY Hak sahipleri ödeme miktarlarını internet sitesinden T. 08. Ş. Kimlik Numaraları ve Sosyal Güvenlik Numaraları ile öğrenebileceklerdir. Kimlik No bildirilmeyen hak sahiplerine ödeme yapılamayacaktır. T. Kimlik No ve Sosyal Güvenlik No ile yapılan sorgulama sonucunda çıkan ödeme miktarına hak sahibinin itirazı olmaması durumunda, Hak Sahipleri ödemelerini aşağıda belirtilen ödeme tarihleri tablosu doğrultusunda T. C. C.

07. 2007 tarih 26613 (Asıl ) Sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Konut Edindirme Yardımı Hak Sahiplerine Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelik Hükümlerine göre; İlgili Kanun gereği Banka tarafından Emlak Konut GYO A. ’ye bildirilen listeler hak sahipliğinin tespitine esas olmak üzere Resmi Gazetede 28. C. 2008 tarihinden itibaren ilan edilecek ve sitemizde KEY ödemelerine ilişkin sorgulama bu tarihten itibaren başlayacaktır.

C. Ziraat Bankası şubelerinden T. C. Kurumlar tarafından T. Kimlik No ibraz ederek alacaklardır.ÖNEMLE DUYURULUR 5664 Sayılı Konut Edindirme Yardımı (KEY) Hak Sahiplerine Ödeme Yapılmasına Dair Kanun ve 14.

Key Ödemeleri Nedir ?

Lida Satış Onun için site KEY ödemelerinin yapılacağı gün açılacak. KEY, KEY ödemeleri, KEY ödemeleri ne zaman yapılacak.son zamanlarda herkesin ağzında. Bildiğim kadarı ile anlatayım. Peki kaçımız biliyor KEY nedir.Bu dokuz yılda çalışandan kesilen KEY kesintileri bankalarda toplanmış ve bugün herkesin beklediği KEY ödemelerinin kaynağı budur. KEY ödemeleri www. KEYodemeleri. Kimin ne kadar alacağı sadece kimlik numarası ile bu siteden sorgulanabilecek. com sitesinden duyurulacak. KEY yani Konut Edindirme Yardımı, çalışan kesimi ev sahibi yapmak amacı ile 1987′ de , Turgut Özal döneminde , uygulamaya konulmuş ancak hedeflenene ulaşılamaması nedeni ile 1996 yılında uygulamadan kaldırılmıştır. KEY ödemelerinden alacaklı olan 3-6 milyon çalışanın olduğu tahmin ediliyor. Anşak aşırı yoğunluktan site kapatılmış durumda.