3 Key Ödemeleri Listesi

Key ödemesi yapan üç kişiden 2’si alamayınca hükümet tekrar ödeme yapmaya karar verdi. üç milyon hak sahibi ile iki milyon kişiden oluşması bekleniyor.

KONUT Edindirme Yardımı (KEY) ödemelerinden yararlanamayanlar için ek liste hazırlanması kararlaştırdı. Buna göre, halen devam eden ödemelerin ardından hazırlanacak yeni listeyle, ödemelerden yararlanamayanlara hak tanınacak. Listelerle ilgili çalışmalar başladı. ödemesi başlıyor. Key ödemesinden sadece ödeme alamayanlar yararlananbilecek. Ek listenin, vatandaşlık numarası tespit edilemeyen ve sicil numarası bulunan 1. KEY ödemeleri için hazırlanacak olan ek listede, vatandaşlık numarası bulunamayan hak sahipleri, kamu kurumları tarafından bilgileri postayla gönderilen hak sahipleri ile listelerde yer almayanların isimleri yer alacak. Bu itirazlar sonucunda yeni tutarlar da devlet tarafından ödenecek. KEY hak sahipleri üç ay içinde itiraz edebilecekler. 8. KEY ödemelerinin başlamasıyla birlikte, birçok hak sahibinin isminin listede yer almadığı ortaya çıktı. Böylelikle KEY ödemesinde madur durum kalmamış olacak. iki MİLYON KİŞİYE ÇIKABİLİR Star Gazetesi’nin haberine göre 2. İkinci etap ödemelerin sağlıklı yapılması için yeniden KEY listesi hazırlanması kararlaştırdı.

Bu listede, alacağı tutarı itiraz ederek, tutarın yükselmesini sağlayan hak sahiplerinin de isimleri yer alacak.Konut Edindirme Yapısı altında alınan KEY paralarının 2. 2. beş milyon hak sahibinin ödemesiyle ilgili çalışmaların sona ermesinin ardından, yeni listedeki hak sahiplerine ödeme yapılacak.

2. Key Ödemeleri Listesi

Konut Edindirme Yapısı altında alınan KEY paralarının 2. 8. Buna göre, halen devam eden ödemelerin ardından hazırlanacak yeni listeyle, ödemelerden yararlanamayanlara hak tanınacak. KEY ödemelerinin başlamasıyla birlikte, birçok hak sahibinin isminin listede yer almadığı ortaya çıktı. Key ödemesinden sadece ödeme alamayanlar yararlananbilecek. KONUT Edindirme Yardımı (KEY) ödemelerinden yararlanamayanlar için ek liste hazırlanması kararlaştırdı. Ek listenin, vatandaşlık numarası tespit edilemeyen ve sicil numarası bulunan 1. Bu itirazlar sonucunda yeni tutarlar da devlet tarafından ödenecek. 5 milyon hak sahibinin ödemesiyle ilgili çalışmaların sona ermesinin ardından, yeni listedeki hak sahiplerine ödeme yapılacak. 2 MİLYON KİŞİYE ÇIKABİLİR Star Gazetesi’nin haberine göre 2. Key ödemesi yapan üç kişiden 2’si alamayınca hükümet tekrar ödeme yapmaya karar verdi. ödemesi başlıyor. İkinci etap ödemelerin sağlıklı yapılması için yeniden KEY listesi hazırlanması kararlaştırdı. 3 milyon hak sahibi ile iki milyon kişiden oluşması bekleniyor.

Listelerle ilgili çalışmalar başladı. Bu listede, alacağı tutarı itiraz ederek, tutarın yükselmesini sağlayan hak sahiplerinin de isimleri yer alacak. KEY ödemeleri için hazırlanacak olan ek listede, vatandaşlık numarası bulunamayan hak sahipleri, kamu kurumları tarafından bilgileri postayla gönderilen hak sahipleri ile listelerde yer almayanların isimleri yer alacak. 2.

Böylelikle KEY ödemesinde madur durum kalmamış olacak. KEY hak sahipleri üç ay içinde itiraz edebilecekler.

İkinci KEY listeleri 28 Haziran'da

Ücretin belli bir oranı değildi, key ödemeleri herkes için işverenleri eşit tutarsa tasfiye edilen Emlak Bankası'na para ödedi, 1995 sonuna kadar dokuz yıl süren KEY için her bir çalışan için aylık ödeme rakamları da yandaki gibi . 01. Benim de bir KEYzede olarak yakından takip ettiğim bu konu hakkında sizlere bilgi vereceğim. 1987 ile 1995 arasında hayatta kalabilen KEY'in cenazesi 13 yıldır kaldırılmayı bekliyor. 01.

KEY'in hikayesini Kıdem Tazminatı Fonu (KTF) adına unutmalım. 2008 'e gelinceye kadar birkaç kere tasfiye edilmeye çalışıldı ama becerilemeyince yarım kaldı.

12. 1987'de başlayan ve 1995 de vefat eden KEY'in cenazesi daha yerde iken devlet kendine bedava finans kaynağı olacak KTF getirmeye çalışıyor. Ödeme için yeterince hazırlık yapılmadığı belli olan KEY dağıtımı Ziraat Bankası şubelerinde hak sahipleriyle banka çalışanları arasında didişmelere sahne oldu. Oysa ne hak sahipleri konu hakkında bilgi desteğine sahip, ne de bankanın elindeki hatalarla dolu ödeme listelerinin içeriği konusunda bir payı var. Seneler önce oluşturulup uzun yıllar üzerine yatılan KEY havuzu 5664 sayılı kanun gereğince tasfiye edilip hak sahiplerine paylaştırılmaya çalışıldı. Görünen o ki daha bir müddet yerlerde sürünecek. İlk başladığından 31. 1987 günü uygulanmaya başlanılan 3320 sayılı kanun gereğince dokuz kişiden fazla işçi çalıştıran özel sektör işverenleri işçileri ve devlet çalışanları için de devlet işçi-memur ücretinden kesinti yapmaksızın ilave olarak KEY yardımını herkes için eşit tutarda sağlayacaktı ama 1995 sonunda sona erdirildi. 1995 gününe kadar aralıksız adına KEY yardımı ödenmiş birisi için ödenen toplam KEY altı lira 16 yeni kuruş.Kısaltılmış adı KEY olan ' Konut Edindirme Yardımı Fonu'nun tavsiyesi ile ilgili olarak son günlerde gelen sorular yoğunlaşmaya başladı .

Key ödemeleri Eylül'de Yapılacak

Listelerin işlenmesi sırasında, aynı vatandaşlık numarasının veya sicil numarasının mükerrer şekilde birkaç kişiye verilmesi gibi tespitlerin de ortaya çıktığını açıklayan Sayın, bunları kurumlarla görüşerek çözeceklerini kaydetti.1. Hızlandırılmış çalışmalara karşın, ödemelerin eylüle doğru yapılabileceği ifade ediliyor. Konut Edindirme Yardımı (KEY)hesaplarının ödenmesinde, itirazlara ilişkin değerlendirmeler sonucunda hazırlanan yeni listelerin, 28 Haziran’a kadar Tasfiye Halindeki Emlak Bankası’nın KEY Birimi’ne iletilmesi gerekiyor. 2 milyon hak sahibini ilgilendiren KEY ödemeleri nin eylüle kadar yapılacağı belirtiliyor. Yeni liste 28 Haziran’a kadar Emlak Bankası’na bildirilecek. Kurumlar yeni listelerini KEY Birimi’ne bildirmeye devam ederken, Sosyal Sigortalar Kurumu da 2 milyon civarındaki hak sahibinin itirazlarına ilişkin değerlendirmeleri sonuçlandırmaya çalışıyor. MÜKERRER İSİMLER VAR Tasfiye Halindeki Emlak Bankası’nın Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, gönderilen bilgilerin girişlerini yapıldığını belirtti.

Listeleri 28 Haziran’a kadar sonuçlandırmayı planladıklarını ve herhangi bir gecikme öngörmediklerini söyleyen yetkililer, ödemelerle ilgili dava açanlara ilişkin işlemlerin ise dava sonuçlarına göre yapılacağını kaydetti.

Key Listesinde İsmim Varmı

Şuan için eğer key listelerinde adınız yoksa önümüzde ki üç ay süresi içerisinde kurum ve kuruluşlara başvuru yapabileceksiniz.İsmim Key Listesinde Var mı? Konut Edindirme Yardımı diğer adıyla KEY ödeme tutarlarının hesaplanması için yapılan çalışmalar bireysel başvurular ve aşırı derecede telefon nedeniyle duraklama noktasına geldi. İsminizin Key listesinde olup olmadığını key sorgulama sayfamızı ziyaret ederek görebilirsiniz. Tasfiye halinde bulunan Emlak Bankasının Key Birimi Yetkilileri key ödeme listelerinin Resmi Gazetede aynı zamanda internet adresinde belirtileceğini söylediler.

Yeni Key ödemeleri Sorular ve Cevaplar

2 - Yeni Key Listeleri ne zaman açıklanacak? 28 haziran olarak tahmin ediliyor. Altta kalanın canı çıksın,mantığı. İşte bu listede, önceki listede yer aldığı halde vatandaşlık numarası olmadığı için ödeme yapılmayan 1. Bilen varsa lütfen cevaplasın arkadaşlar! Babam 1. Gel hadi ödemeler gel 20 Haziran 2009 Cumartesi 16:51 Anonymous dedi ki. 3 milyon hak sahibinin isimlerinin de yer alması bekleniyor. 5 - 2.

Key'den kimler faydalanacak? İKİNCİ KEY ödemesi kapsamında hazırlanacak olan hak sahibi listesinde, birinci listede ismi yer almayan ve itiraz dilekçesi veren 1. 3 - Ne kadar para alacağımı nasıl öğrenebilirim? Bu adresden key sorgulama sitesine erişerek, ne kadar key parası alacağınızı öğrenebilirsiniz. 2. Bizde altta kaldık arkadaşlar ama seçimlerde bunun altında kalmayalım. peki ben 1987 ve 1995 yılları arasında tam altı oku değiştirdim banka paranın nerden geldiğini bilmediğini söylüyor ikinci listede adım çıkmazssa hangi görev yaptığım okulun gönderip göndermediğini bilmediğim için ben nereye başvuracam kaybolan hakkımı nasıl arayacam 23 Haziran 2009 Salı 07:40 Anonymous dedi ki. key ödemesi listesinde ise GÜNCELLENMİŞ KAYITLAR LİSTESİNDE ADI YOK ama TÜM LİSTE bölümünde adı var ve yine 1130 YTL VAR.1 - Key Ödemeleri ne zaman yapılacak? Key ödemeleri Eylül'de Yapılacaktır. Önceki listeye giremeyen üç milyon hak sahibi de yine bu ödemeden yararlanması bekleniyor.

28 Haziran 2009 Pazar 05:02 AYLİN dedi ki. Benzer Yazılar Gönderen Fuat zaman: 13:06 9 yorum: Kaya dedi ki. key ödemesinde 1130 ytl gibi bir şey aldı. 4 - Key'de ödenecek toplam tutar nedir? Emlak Konut GMYO'nun net aktiflerinin değeri, iki milyar 928 milyon TL olarak belirlendi Bunun yüzde 61'i olan bir milyar 786 milyon TL, hak sahiplerine nema ve anapara olarak ödenecek. 5 milyon kişi yer alacak.

6 Milyon Kişi Key Ödemesi Bekliyor

Listede adı olmayanlar veya eksik ödeme yapılan altı milyon kişi Konut Edindirme Yardımı alacakları için 28 Haziran'ı bekliyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve kamu kurumları 28 Aralık 2008'de yayınlamaları gereken ikinci listeyi yetiştiremeyince TBMM tarafından altı aylık süre verilmişti. Bağ-Kur’lular ve Bağ-Kur emeklileri içinse KEY ödenmedi. - Konut Edindirme Yardımı (KEY) alacakları, 28 Temmuz 2008'de Ziraat Banka'larınca ödenmeye başlanmış ancak milyonlarca hak sahibinin adı ya listelerde yer almamış ya da hak ettikleri rakamlar ödenmemişti. Yasal haklarını kullanan yaklaşık altı milyon kişi 28 Ekim 2008 gününe kadar itirazlarını yaptılar. İsteyen sözleşmeliler KEY’e dahil oldular. İkinci listenin en geç bu tarihte açıklanması gerekiyor. Haklarını alamayan yaklaşık altı milyon kişi ikinci listenin açıklanmasını bekliyor. keyodemeleri. KİMLER İÇİN ÖDENDİ, KİMLER İÇİN ÖDENMEDİ? 1987–1995 tarihleri arasında özel veya kamu sektöründe işçi veya kamuda memur olarak çalışanlar için olduğu gibi, o dönemi emekli olarak geçirmiş ve bağımsız bir evi olmayan SSK ve Emekli Sandığı emeklileri için de KEY ödendi. KESİNTİ dokuz YIL SÜRDÜ, GERİ ÖDENMESİ 13 YIL 9 yıl süren KEY ödemeleri, 1987 yılının Ocak ayında uygulamaya konulan 3320 sayılı “Memurlar ve İşçiler ile Bunların Emeklilerine Konut Edindirme Yardımı Yapılması Hakkında Kanun” gereğince dokuz kişiden fazla işçi çalıştıran özel sektör işverenlerince işçileri için ve tüm devlet çalışanları için de devlet, işçi-memur ücretinden kesinti yapmaksızın maktu bir parayı (KEY yardımı) çalışanları adına Emlak Bankası'na ödemişti. Ancak kamu kurumları ve SGK, isim listelerini muntazam tutmadıkları için hak sahipleri haklarını ilk ödemede alamadılar. Kamuda çalışan işçi ve memurlar için çalıştıkları kurumlarca, özel sektör çalışanları için SGK, isim listeleri ile bu isimlere göre kaç lira KEY ödemesi olduğunu belirten listeleri 28 Şubat 2008 günü Tasfiye Halindeki Türkiye Emlak Bankası’na verdi. 12 MİLYON KİŞİYE ÖDEME YAPILDI 1995 yılı sonunda da KEY’e son verildi.

Adına KEY ödenmiş kişi sayısı ise vefat edenlerin geride kalan mirasçıları ile birlikte yaklaşık 12 milyon kişiyi buldu. Kamu İktisadi Teşekkülleri veya kurumlarında memur gibi çalışan sözleşmeli personelden zorunlu KEY kesintisi uygulaması yapılmadı. com web sayfasından vatandaşlık numarası ve sosyal güvenlik numarası ile öğrenilebilen isim listelerinde bulunanlar için de KEY rakamlarında eksiklikler mevcut. www. Emekliler, ölen hak sahipleri, mirasçılar ve boşanmış kadınlarla birlikte Türkiye nüfusunun neredeyse yüzde 20’si KEY’de hak sahibi oldu. Bu süre 28 Haziran Pazar günü sona eriyor.

4.2 Milyon kişi Key Ödemelerini Bekliyor

Konut Edindirme Yardımı (KEY) hesaplarının ödenmesinde, itirazlara ilişkin değerlendirmeler sonucunda hazırlanan yeni listelerin, 28 hazirana kadar Tasfiye Halindeki Emlak Bankası'nın KEY Birimi'ne iletilmesi gerektiği belirtildi.KEY hesabına itiraz eden 1. Zeki Sayın, şimdiye kadar Resmi Gazete'de yayınlanan listeye göre toplam 8. Tasfiye Halindeki Emlak Bankası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, potada üç milyon hatalı işlem bulunduğunu aktararak, “SSK'ya 1. 2 milyon hak sahibiyle, hatalı işlem yapılan üç milyon kişiye eylülden önce ödeme yapılabilecekdir. 2 milyon civarındaki hak sahibinin itirazlarına ilişkin değerlendirmeleri sonuçlandırmaya çalışıyor. Bu listeler gelecek, ayıklama ve birleştirme yapacağız, ancak o zaman kaç hak sahibi olacağı belli olur" dedi. Çalışanlarına ilişkin KEY belgelerini göndermesi gereken 6000 kurum ve kuruluştan, şimdiye kadar 4000’e yakını KEY Birimi'ne evraklarını gönderdi. Kurumlar yeni listelerini KEY Birimi'ne bildirmeye devam ederken, SGK Sosyal Sigortalar Kurumu Genel Müdürlüğü de 1. 2 milyon civarında itiraz dilekçesi geldi. 5 milyon hak sahibinden beş milyon 349 bin 686 kişiye, iki milyar 529 milyon 987,3 bin lira nakit ödeme yapıldığı bilgisi verdi.

Listeleri 28 hazirana kadar sonuçlandırmayı planlandığını ve herhangi bir gecikme olmayacağını belirten yetkililer, ödemelerle ilgili dava açanlara ilişkin işlemlerin ise dava sonuçlarına göre yapılacağını kaydetti. Sayın, çalışmaların hızlandırılmasına karşın, ödemeleri eylüle doğru yapmayı planladıklarını söyledi.

Key Ödemeleri Listesi

Benim de adım listesi var mı? Sorusuna cevap almak için bu sayfamızdan sorgulama bağlantısına erişebilirsiniz. Konut Edindirme Yardımı alacaklısı altı milyon kişi 28 Haziran'ı iple çekti.Key Ödemeleri Listesi açıklanacak mı? Konut Edindirme Yardımı 28 Haziran'da açıklanacağı belirtilmişti.

Key Ödemeleri Ramazanamı Kaldı?

1 Yıldır Türkiye gündeminde KEY ödemelerinin ne zaman yapılacağı tartışılıyor. KEY ödemelerinde ilk listeler Temmuz 2008 de açıklanarak Ziraat Bankası şubelerinden ödenmeye başlamıştı. Bu konu ile ilgili olarak Maliye Bakanlığı kamu kurumlarına ve Valiliklere yazı göndererek Listelerin en kısa süre de Emlak Bankasına gönderilmesini istedi. “Bu konuda süreç, bir zaman söylemek yanıltıcı olur” diyen Sayın, çok fazla düzeltme geldiğini, gece-gündüz çalışılmasına rağmen tarih belirleme imkanı olmadığını kaydetti. Sosyal Güvenlik Kurulu-SGK listeler üzerinde ki kontrollerini ve sigorta numarası eksiklerini gidererek listeleri Emlak Bankasına gönderecek. Parti KEY ödeme listelerinin açıklanması bekleniyor şu anda. altı bine yakın kurumdan düzeltmeler geldi, gelmeyen kurumlar da var” dedi.

Umarız en geç Ramazan Bayramına KEY ödeme listeleri açıklanarak Ziraat Bankası şubelerinden ödenmeye başlanır. Emlak Bankası’n da yapılacak olan, listeler üzerinde ki ayıklama ya da birleştirme çalışmalarının ise en az iki ay süreceği ön görülüyor. Yetkililer Listelerin 28 Temmuz 2009 tarihine kadar açıklanarak ödemelerin yapılacağını belirtiyorlar. Üstelik tüm dünyayı ve Türkiyeyi etkileyen finans krizi ile birlikte hak sahipleri umutla 2. KEY-Konut edindirme Yardımı tutarına itiraz süresinin Aralık 2008 de sona ermesi ile 2. Bu açıklamalar arasında bir çelişki görülüyor.

TC Kimlik Numarası ya da sosyal güvenlik numaralarının listelerde yer almamsından dolayı bir kısım hak sahibine ödeme yapılamamıştı. Ödeme tarihine ilişkin bir soru üzerine Sayın, tarih verme imkanı olmadığını, henüz bilgilerin giriş işlemlerinin bitmediğini yineledi. Key ödemelerinin ne zaman biteceğini henüz bilmiyoruz. Parti ödemenin yapılmasını bekliyor. Hatta bir çok kişi KEY ödeme tutarlarının eksik olduğunu belirtmiş,bunun ardından bazı evrakların imha edildiği haberleri yankılanmıştı. Bu iki aylık çalışmaların ardından KEY ödeme listeleri son halini alarak yayınlanması için Emlak Konut GYO’ya gönderilecek.Konut Edindirme Yardımı-KEY ödemeleri yardım olmaktan çıktı da adeta kabusa döndü.

KEY için koliler dolusu itiraz var

Ödeme tarihine ilişkin bir soru üzerine Sayın, tarih verme imkanı olmadığını, henüz bilgilerin giriş işlemlerinin bitmediğini yineledi.KEY için koliler dolusu itiraz var Konut Edindirme Yardımı (KEY) hesaplarının ödenmesi, itirazlara ilişkin değerlendirmeler sonucunda hazırlanan “koliler dolusu” yeni listelerin Tasfiye Halindeki Emlak Bankası’nın KEY Birimi’ne iletildiği, bu listelerin incelenmesinin sürdüğü, ödemelere ilişkin bir tarih belirleme imkanı olmadığı bildirildi. altı bine yakın kurumdan düzeltmeler geldi, gelmeyen kurumlar da var” dedi. “Bu konuda süreç, bir zaman söylemek yanıltıcı olur” diyen Sayın, çok fazla düzeltme geldiğini, gece-gündüz çalışılmasına rağmen tarih belirleme imkanı olmadığını kaydetti. Bu da zaman alıyor.

Henüz koliler açılıp bitmiş değil. Key ödemelerinin ne zaman biteceğini henüz bilmiyoruz. Söz konusu tarihi dikkate alanların, kendilerine düzeltmeleri göndererek hesaplanmasını istediklerini belirten Sayın, “Çok evrak var. Tasfiye Halindeki Emlak Bankası’nın Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, KEY hesaplarının ödenmesinde, itirazların cevaplanarak listelerin kendilerine gönderilmesinin son tarihinin 28 Haziran olduğunu hatırlattı. Düzeltmeler koliler halinde geldi. Arkadaşlarımız gece-gündüz çalışıyorlar. Bu düzeltmelerde sadece düzeltilen kısımlar girilmiyor, tekrar yeni baştan giriliyor.