Yeni Key ödemeleri Sorular ve Cevaplar

2 - Yeni Key Listeleri ne zaman açıklanacak? 28 haziran olarak tahmin ediliyor. Altta kalanın canı çıksın,mantığı. İşte bu listede, önceki listede yer aldığı halde vatandaşlık numarası olmadığı için ödeme yapılmayan 1. Bilen varsa lütfen cevaplasın arkadaşlar! Babam 1. Gel hadi ödemeler gel 20 Haziran 2009 Cumartesi 16:51 Anonymous dedi ki. 3 milyon hak sahibinin isimlerinin de yer alması bekleniyor. 5 - 2.

Key'den kimler faydalanacak? İKİNCİ KEY ödemesi kapsamında hazırlanacak olan hak sahibi listesinde, birinci listede ismi yer almayan ve itiraz dilekçesi veren 1. 3 - Ne kadar para alacağımı nasıl öğrenebilirim? Bu adresden key sorgulama sitesine erişerek, ne kadar key parası alacağınızı öğrenebilirsiniz. 2. Bizde altta kaldık arkadaşlar ama seçimlerde bunun altında kalmayalım. peki ben 1987 ve 1995 yılları arasında tam altı oku değiştirdim banka paranın nerden geldiğini bilmediğini söylüyor ikinci listede adım çıkmazssa hangi görev yaptığım okulun gönderip göndermediğini bilmediğim için ben nereye başvuracam kaybolan hakkımı nasıl arayacam 23 Haziran 2009 Salı 07:40 Anonymous dedi ki. key ödemesi listesinde ise GÜNCELLENMİŞ KAYITLAR LİSTESİNDE ADI YOK ama TÜM LİSTE bölümünde adı var ve yine 1130 YTL VAR.1 - Key Ödemeleri ne zaman yapılacak? Key ödemeleri Eylül'de Yapılacaktır. Önceki listeye giremeyen üç milyon hak sahibi de yine bu ödemeden yararlanması bekleniyor.

28 Haziran 2009 Pazar 05:02 AYLİN dedi ki. Benzer Yazılar Gönderen Fuat zaman: 13:06 9 yorum: Kaya dedi ki. key ödemesinde 1130 ytl gibi bir şey aldı. 4 - Key'de ödenecek toplam tutar nedir? Emlak Konut GMYO'nun net aktiflerinin değeri, iki milyar 928 milyon TL olarak belirlendi Bunun yüzde 61'i olan bir milyar 786 milyon TL, hak sahiplerine nema ve anapara olarak ödenecek. 5 milyon kişi yer alacak.